Muz Banana

Leave a Comment
Muz
Muz en popüler taze meyve tüm dünyada ve adı parmağını anlamına Arapça kelime 'banan' dan geliyor. Banana bilimsel adı Musa acuminata ve Musa balbisiana olduğunu. Ama muz eski bilimsel isimleri Musa sapientum ve Musa cennet vardır. Daha uzun kullanılmaz. Muz zengin bir kaynak karbonhidrat ve potasyum vardır. Onlar nedeniyle yüksek enerji veren yeteneği atletizm ilk tercihtir. muz hakkında fark komik bir şey görünümü çekici kılan (bir yay gibi) onun şekli. Ve neden olmasın, onlar maymun favori meyve vardır!    Muz


Çeşitler: Onlar renk gelir, yeşil, sarı, mor ve kırmızı söylüyorlar. Çoğu çeşitleri (yıl boyunca yetiştirilen) yıllık bulunmaktadır. Onlar tropik güneydoğu asis yerli vardır, ama şimdi her yerde hemen hemen yetiştirilir. Onlar da "Tatlı" muz olarak bilinen (zaman tam olgun) veya muz yemek vardır
Muz bitki onlar yetiştirmek çok kolay gibi kişinin bahçesinde ya da bahçelerinde çok kolay bulunabilir ve büyük otsu çiçekli bitki olabilir. Bu uzun boylu 6-6,7 metre (20-24,9 ft) kadar büyüyebilir ve yaprakları 2.7 metre (8.9 ft) uzunluğunda ve geniş 60 cm (2.0 ft) kadar büyüyebilir.
Ortalama 125 gram tek muz suyun yaklaşık% 75 ve susuz maddenin 25% 'dir. Bu soyma veya cilt ve kabuğu ve iç tabakası arasında birçok konuları denilen koruyucu dış tabakası vardır. Onun tohum meyve iç kısmında bulunan küçük siyah lekeleri gibi.
Muz ihraç ederken, bu olgunlaşma etilen gazı ile doldurulmuş hava geçirmez odalara almaktır. Yapay olgunlaşma süreci sırasında lezzet ve doku etkilenir.
Olgunlaştırılmamış Muz patates gibi pişirin olabilir. Bu, kızarmış haşlanmış, yontma ve benzeri tadı vardır edilebilir. muz ve patates aynı kalori vardır.
Banana Tıbbi kullanımları:
Muz aşağıdaki ana hastalıkları önlemek için kullanılır,
Anemi:
Kan Basıncı:
Hafıza kaybı:
Depresyon:
Akşamdan:
Mide yanması:
Sabah Bulantısı:
Sivrisinek ısırıkları:
Sinirler:
Mevsimsel Duygulanım Bozukluğu (SAD):
The Strokes:
Sıcaklık kontrolü:
Ülser:
Siğiller:
Muz Ağacı


Nasıl taze muz satın almak için?

Onlar hasat sonra diğer birçok meyve aksine, muz en iyi yeme kalitesini geliştirmek. Bu muz büyük mesafeler sevk edilmesini sağlar. Neredeyse muz, mevcut yıl boyunca bizim tüm tedarik, Orta ve Güney Amerika'dan ithal edilmektedir. Muz sıcaklıkları soğutmak için duyarlı ve 55 ° F altındaki sıcaklıklarda yaralandı edilecektir. Bu nedenle, bu buzdolabında muhafaza edilmemelidir. muz olgunlaştırma için ideal sıcaklık 60 ° ila 70 F. . Onlara neden yüksek sıcaklıklar çok hızlı olgunlaştırmak için arayın: , firma görünüm, parlak ve morluklar veya diğer yaralanma arınmış Muz. olgunluk devlet ten rengi ile gösterilir. Katı sarı rengi kahverengi ile sürüklenirken zaman iyi yemek kalitesi ulaşıldı. Bu aşamada, et yumuşak ve lezzet tamamen geliştirilmiştir. Yeşil ipuçları ya da hemen sarı renk Muz tam lezzet potansiyelini gelişmiş değil. kaçının: Bruised meyve (hızlı bozulma ve atık gösteren); renksiz deriler (çürüme belirtisi); donuk, grimsi, yaşlı görünüm (muz soğuk maruz kalmış ve düzgün olgunlaştırmak olmaz gösteren). Bazen, cilt tamamen kahverengi olabilir ve henüz eti hala başbakan durumda olacaktır.




Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder

goji berry fidan fiyatları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Home Ads

Instagram

Press

Latest in Sports

İLETİŞİM

MANİSA / SARUHANLI ALİBEYLİ KASABASI
GSM : 539 917 06 10
M@İL : gojiberryizmir@gmail.com

goji berry fidan,goji berry fidan satışı,yaprak ,dal satışı çok yakında hizmetinizdeyiz.

Flickr Imags